Presentació del 22è cau de bruixes i el 39è Carnaval de Centelles

S'espera molta participació a les dues activitats. Al carnaval hi ha més de mil inscrits.

Integrants de la roda de premsa
Integrants de la roda de premsa

Dissabte 16 es celebrarà el 22è cau de bruixes, el divendres 22 es farà el carnaval escolar i el dissabte 23 serà la gran rua de carnaval que arriba a la 39a edició.

A la presentació, amb una roda de premsa el dia 6 de febrer, es van explicar les novetats. Abans de res es va tenir un moment per a recordar la mort de Carme Giol, que era una de les bruixes de l'any i gran col·laboradora amb el Cau.

Petit resum de les activitats:

Dissabte 16 de febrer 22è Cau de Bruixes, durant tot el dia: Mercat màgic, tallers, activitats familiars, cercaviles, bosc de les fades, espectacles esotèrics, màgia, rituals, carrers temàtics... (vegeu els programes que s'han fet, per saber totes les activitats i les hores).

Diumenge 17 de febrer: Pregó del 39è Carnaval de Centelles. L’empregonada, a càrrec d’Accent Jove a la 1 del migdia al Passeig

Divendres 22 de febrer: Carnaval de les escoles amb l’escola bressol Niu d’infants i les escoles Ildefons Cerdà, Xoriguer i Sagrats Cors. A partir de 2/4 d’11 del matí a la plaça Major.

Dissabte 23 de febrer: 39è Carnaval de Centelles - Gran Rua de Carnaval, sortida a  2/4 de 7 del vespre del davant de la residència Sant Gabriel.El Ball de Carnaval amb Versión Imposible i final amb DJ kuRu, serà a partir de les 11 de la nit al Pavelló municipal. Repartiment de premis a la 1 de la matinada. Entrada gratuïta