Inauguració de l'Espai Cerdà i l'exposició "A Cerdà" de David Casals

Serà el cap de setmana de l'1 i el 2 de desembre

Una de les sales del Mas Cerdà
Una de les sales del Mas Cerdà
El proper cap de setmana 1 i 2 de desembre s'inaugura al Mas el Cerdà de Centelles l'ESPAI CERDÀ, ​espai físic interpretatiu de la figura de l'urbanista Ildefons Cerdà i que dona continuïtat a la web creada l'any 2016 www.espaicerda.cat . Aquest projecte està impulsat per Anna Chávez, amb el recolzament de l'Ajuntament de Centelles i la subvenció de la Diputació de Barcelona. L'Espai Cerdà ha nascut amb la idea de museu a l'aire lliure itinerant i la lògica primera itinerància és la seva casa natal.
 
A més, aprofitant l'ocasió, s'ha ofert a l'artista DAVID CASALS l'espai interior de la casa per a realitzar una exposició amb la seva obra. Ell no només ho ha fet sinó que ha realitzat tota un sèrie nova de pintures inspirades en el personatge, el mas i el seu entorn. L'exposició A Cerdà, que és com l'anomena, tampoc es limita a la pintura ja que Casals també ha instal·lat dins els espais arquitectònics de la casa elements extrets de la natura, intervinguts, creant un joc de significats entre la pintura i l'arquitectura.
 
Aquestes mostres es podran veure una llarga temporada, fins el 29 de setembre de l'any vinent, en horari de dimecres a divendres de 10 a 13h i dissabtes i diumenges de 10 a 12h. Igualment s'obra la possibilitat de poder visitar aquests espais fora d'horari o concertar visites guiades per a grups.
 
La inauguració oficial per les autoritats serà el proper diumenge 2 de desembre a les 12h. Però des del dissabte 1 ja es podrà visitar obertament en dues jornades especials on Chávez i Casals faran visites guiades als espais, hi haurà acompanyament musical en viu i una copa pels assistents.