Les Vesprades de tardor s'han acomiadat fins a l'any vinent

Les Vesprades de tardor s'han acomiadat fins a l'any vinent
Les Vesprades de tardor s'han acomiadat fins a l'any vinent

Aquest cap de setmana del 27 i 28 d'octubre es va acabar el cicle de les Vesprades de tardor amb el flamenc  de  Paul Bosauder amb Terra i Mar al centre parroquial i  amb Nèstor Giménez Orchestra presentant la serva interpretació de la Consagració de la primavera que es va fer al casal Macià per poden encabit tots els músics. Han estat dos grans espectacles per cloure un cicle de qualitat que entusiasma als seu seguidors.

Bosauder guitarrista i compositor libanès i neozelandès, format a Barcelona de la mà del mestre Rafael Canizares, va ser l’encarregat de portar el flamenc al escenari de Centelles. En el recital va mostrar el treball de fi de carrera on va treure matricula d’honor, on demostra la maduresa de la seva composició i  interpretació essent molt fidel a l’arrel del món del flamenc.

Giménez, pianista, músic i compositor català va ser el encarregat de cloure el cicle i va mostrar la seva versió de la Consagració d’Igor Stravinsky , on la música moderna i el jazz es donen la mà per interpretar els 14 moviments de l’obra original a càrrec dels més de vint músics de l’rquestra. Realment una barreja  imprevisible, sorprenent i que no deixa indiferent.         

El director artístic de les Vesprades, Jordi Sala, afirma que ha set una gran any ”les audicions han set mot seguides pel públic i ha anat molt bé. Hem superat l’any passat en tots els aspectes. Estem satisfets del gran nivell i de la participació dels assistents”. Certament les Vesprades s’han consolidat com un esdeveniment musical important del poble. Un aconteixement  esperat pels bons seguidors de la cultura musical. I ja tothom pensa en la propera edició que serà 8a.