Setmana Bio a Centelles

Una oportunitat per conèixer el sistema de producció i alimentació ecològica a la població en general

Setmana Bio a Centelles
Setmana Bio a Centelles

Del 20 al 28 d'Octubre del 2018 es celebra la Setmana Bio a Catalunya. Aquesta és una activitat promoguda per la Generalitat de Catalunya pensada per agrupar tot un conjunt d'actuacions que han de permetre promocionar i donar a conèixer el sistema de producció i alimentació ecològica a la població en general.

Pagesos, ramaders, botiguers. mercats i fins i tot les escoles, organitzen activitats a l'entorn de la producció ecològica. Cada promotor proposa una activitat, tal com xerrades, tallers, visites guiades, descomptes, etc. per  tal de que els seus clients o tota la gent que es vulgui iniciar en el consum d'aquest tipus de productes, ho pugui conèixer de primera mà.

Tots sabem de la importància d'una bona alimentació i una hàbits de vida saludables. El dia a dia i les obligacions fan que anem tot el dia amunt i avall i disposem de poc temps per cuinar i tenir uns hàbits de vida sans. Però si que pot ser fàcil optar per productes de més qualitat nutricional, de proximitat i més saludables.

A Catalunya, tal i com es mostra durant  la setmana Bio, cada vegada són més els pagesos, ramaders i elaboradors, que ens poden oferir aquest tipus de productes sense fitosanitaris, sense tractaments agressius i respectuosos amb el medi ambient, aliments sense additius alimentaris i, en molts casos, fets al costat de casa.

Una alimentació amb aquestes característiques és una aposta per la nostre salut, un apreci pel nostre medi ambient i una oportunitat pel comerç de poble i de proximitat.

A LA NUNU  us volem oferir totes aquestes coses i per això us convidem a gaudir de les promocions que portarem a terme durant tota la Setmana Bio.

Més informació a la pàgina web www.setmanabio.cat/