Ariadna Masó pregonera de la Festa Major de Centelles

Masó és una de les dones més influents del món segons la revista Forbes

 Ariadna Masó pregonera de la Festa Major de Centelles
Ariadna Masó pregonera de la Festa Major de Centelles

La centellenca que treballa a Londres per a la firma nord-americana Barings va fer un repàs per a la seva experiència professional que l’ha portat de Tòquio a París, passant per Madrid i fins a Londres on hi resideix des de fa 6 anys. Masó va explicar com es va obrir pas en la banca d’inversió en plena crisi econòmica “els dos primers anys no van ser fàcils, era la única noia en un equip de 20 homes” però “tenir confiança en mi mateixa i la lluita per l’autosuperació em van fer seguir endavant”.

Masó, de 29 anys, va ser inclosa el 2017 per la revista Forbes a la llista dels 30 talents menors de 30 anys més influents en la categoria de finances. És graduada en Administració i Direcció d’Empreses per ESADE i màster en finances per l’Escola d’Estudis Superiors de Comerç de París.

“Tot esforç té la seva recompensa i, amb energia i optimisme podem aconseguir-ho tot”, amb aquest missatge encoratjador, sobretot per als joves, acabava Ariadna Masó Mas el pregó que dimecres al vespre donava el tret de sortida a la Festa Major de Centelles i que es va fer al Casal Francesc Macià ple de gom a gom.