Josep Manel Aznar Díaz guanyador del 76 concurs de Pintura Premi Centelles

Josep Manel Aznar Díaz guanyador del 76 concurs de Pintura Premi Centelles
Josep Manel Aznar Díaz guanyador del 76 concurs de Pintura Premi Centelles

Josep Manel Aznar Díaz amb "la bicicleta" ha guanyat la 76a edició del Premi Centelles dotat amb 3.500 euros, trofeu i muntatge d'una exposició al Centre d'art el Marçó vell. Aznar es va mostrar molt content i orgullós d'haver guanyat aquest premi on ha participat diverses vegades i quedat finalista un parell de vegades, el 1998 va guanyar el premi organitzat per celebrar el mil·lenari de la fundació del poble de Centelles "Volia guanyar aquest premi, em feia molta il·lusió, ja que és un dels concursos de prestigi i dels més antics del país".

També s'han donat dues mencions honorífiques dotades amb trofeu una per Clara Vidal amb l'obra "Interior sofàs Bibendum de Ellen Gray i l'altre per Kiong Chung "Retazos" que no ha pogut venir a recollir el trofeu.
Va presentar l'acte l'alcalde Miquel Arisa  i el regidor de cultura Xavier Serra  va llegir el veredicte del jurat.
Enguany s'han presentat 98 obres de les quals se'n van seleccionar 69 per optar al premi, a les mencions honorífiques, o a ser seleccionada per formar part de l'exposició. El veredicte es va fer públic el diumenge 26 d'agost quant es va inaugurar la mostra de 13 obres, inclosos els tres premiats, que es podrà visitar fins al 14 d'octubre al Centre d'art el Marçó vell, en horaris habituals de dissabtes, diumenges i festius.