2n Festival d’estiu de músics emergents d’Els Hostalets de Balenyà

“Nyam nyam music festival. Tu et portes el pícnic i nosaltres hi posem la música”.

La Vall del Congost

2n Festival d’estiu de músics emergents d’Els Hostalets de Balenyà
2n Festival d’estiu de músics emergents d’Els Hostalets de Balenyà

El projecte neix de la combinació de dos objectius:
Per un cantó, donar la oportunitat a músics del territori perquè puguin tocar damunt d’un escenari i siguin únicament ells els protagonistes de la nit.
Per altre banda, encetar el bon rotllo de l’estiu una mica abans de l’habitual i d’una manera molt original.
El cicle de concerts tindrà lloc els tres primers divendres del mes de juny a les 21h i es farà al Parc de Vall·llossera. L’espai està pensat estratègicament perquè tingui les condicions necessàries perquè tothom pugui plantar el seu pícnic i gaudir d’un sopar a la fresca acompanyat de bona música. D’aquí precisament, en surt el lema i el títol del festival “Nyam nyam music festival. Tu et portes el pícnic i nosaltres hi posem la música”.
La proposta està pensada per a totes les edats i per tots els públics: famílies amb nens, adolescents i joves amb amics i tothom qui tingui ganes de fer una cosa diferent ara que comença l’estiu.
Aquestes són les propostes musicals que es podran escoltar:
Artistes: Marc Puigdomènech i Pep Sallent.
Versions. Duet de versions de tot tipus. Han tocat per molts bars i racons d'Osona. Maratons, nits de Nadal... Un duet compromès amb la nostra terra i a les causes socials on se'ls ha demanat ajuda.
Artistes: Piris Pop- Rock.Piris és el projecte personal de Juli Piris, un vell llop dels escenaris, sempre auto considerat donant de felicitat La connexió de l'artista amb el seu públic i amb el context social del present, s'ha traduït en una feina musical amb una retòrica reivindicativa, inconformista i compromesa i en un estil que apunta més cap al rock. Rock en català a mig tempo, una recopilació de cançons que transmet energia positiva, Piris en directe es presenta en format trio, potent i de total connexió amb el públic.
Artistes: Jordi Ginesta: Guitarra i veu, David Nuri: Instruments de vent varis i David Viñolas: Percussions.
Cançó Protesta. CANÇONS TRINXERA. Com deia Montserrat Roig: "La cultura és l'opció política més revolucionària". Aquest és un espectacle que viatge a través de poesia musicada i cançons populars per la llarga tradició de la cançó protesta al nostre país. Cançons que surten de l'estómac i amb la memòria com a múscul.