El Centre Excursionista de Centelles celebra 20 anys

Inaugurada una interessant exposició sobre els 20 anys de l'entitat

El Centre Excursionista de Centelles celebra 20 anys
El Centre Excursionista de Centelles celebra 20 anys

HAN COMENÇAT ELS ACTES DELS 20 ANYS DEL CENTRE EXCURSIONISTA

Miquel Arisa Coma i el regidor d’esports Josep Arisa Argemí van presidir junt amb Josep M. Parareda la inauguració de l’exposició sobre els 20 anys de l’entitat, el dia 6 d’abril, la mostra esta situada al local d’exposicions de Centelles, al carrer de Jesús, 15. Des de l’Ajuntament es va felicitar al Centre per la trajectòria i per la feina feta i es va lliurar un trofeu, la reproducció del Portal, a Maria Rosa Aregall i Josep M. Parareda, com a grans artífexs del treball fet a l’entitat i a l'exposició en particular.

Aquesta mostra estarà oberta cada dissabte de 6 a 8 de la tarda i cada diumenge de dotze a dues i de sis a vuit, fins al dia 5 de maig. Es tracta d’un recull fotogràfic de la majoria de les excursions, sortides i fets importants fins l’any 2018. Moltes hores de treball de classificació hi ha al darrera de la mostra. També hi ha un audiovisual de les moltes activitats que s’han portat a terme durant aquests anys i a més es pot viure l’experiència de poder gaudir d’una instal·lació en 360 graus i 3D del pont de la via ferrada de Les Baumes Corcades que es pot fer de forma virtual.

El dia 13 d’abril, a l’espai recentment recuperat de la font de La Cira, a les 9 del vespre, és podrà seguir la projecció-conferència “Un cim, un país”, a càrrec de Toni Llavina, 22.000 quilòmetres en bicileta, en plena autosuficiència, combinant el cicloturisme amb ascencions a les muntanyes més emblemàtiques de cada regió.

Al mateix indret també, i com a cloenda de l’exposició, el dia 4 de Maig a les 21 hores, es durà a terme la projecció dels audiovisuals “10è aniversari del CCEC, passió per la muntanya” i “Ascensió al Montblanc”, a càrrec de Josep Maria Parareda i Maria Rosa Aregall.